Blogs,  Mijn leven

10 vragen die zelden aan je gesteld worden

Ik wilde graag wat meer van mijzelf laten zien, behalve mijn diagnoses. Dus op welke manier kan je dat beter doen dan 10 vragen te beantwoorden die nooit iemand aan een ander stelt. In deze blog vind je mijn antwoorden.

1: Slaap jij met het raam open of dicht?

Ik slaap met mijn raam dicht. Ik ben een echte koukleum en daarnaast hou ik niet van die tocht die door het raam komt als ik in bed lig. Wel heb ik altijd de roosters boven mijn ramen open.

2: Dans je wel eens terwijl er geen muziek op staat?

Haha, ja ik ben iemand die overal op kan dansen als er maar een ritme in zit. Al is het meer heen en weer bewegen op het ritme dan echt dansen

3: Wat drink je bij je avondeten?

Meestal drink ik water of melk bij mijn avondeten. Als ik uiteten ben drink ik meestal icetea green of sinaasappelsap.

4: Wat is je sterrenbeeld? En je Chinese sterrenbeeld?

Mijn sterrenbeeld is een leeuw en mijn Chinese sterrenbeeld is een paard. Ik geloof alleen verder niet zo in sterrenbeelden, vooral omdat ik qua karakter totaal niet lijk op hoe het karakter van een Leeuw omschreven wordt. In Chinese sterrenbeelden heb ik mij niet echt verdiept. Horoscopen geloof ik ook niet in trouwens.

5: Wat wilde je vroeger worden?

Ik wilde vroeger heel veel dingen worden en wisselde hier continu in. De dingen die ik het langst heb willen worden zijn stewardess, dierenarts, musicalster en chefkok.

6: Geloof je in geesten?

Ja ik geloof in geesten of zoals ik ze noem energieën. Ondanks dat ik niet in horoscopen enzo geloof, ben ik wel heel spiritueel.Ik geloof dat er meer is dan alleen de wereld waar wij in leven en ik heb ook al meerdere spirituele ervaringen gehad.

7: Wat draag je in bed?

Zoals ik al eerder vertelde ben ik een echte koukleum, ik draag dus het liefst een lekkere pyjama in bed. In de zomer als het heel warm is slaap ik vaak in een topje en mijn onderbroek, omdat dan een pyjama toch echt te warm is en ik echt niet kan slapen zonder iets aan te hebben.

8: Pinda’s of zonnebloempitten?

Geen van beiden, ik kan heel slecht tegen noten en zaden..

C: paul dekkers fotografie

9: Kan je goed zwemmen?

Jazeker! Ik heb zwemdiploma A en B en ik heb synchroonzwemmen van mijn 9e tot mijn 15e gedaan. Dit is een soort uitvoering op muziek in het water, sommigen vergelijken het met ballet, alleen dan in het water.

10: Kijk je naar soaps?

Nee, ik kijk eigenlijk nooit tv en daarom heb ik ook geen tv abonnement meer. Het enige wat ik volg is ‘wie is de mol?’ en dit kan ik gelukkig via internet volgen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Als jullie nog andere dingen van mij willen weten zet ze gerust hieronder, dan maak ik hier een keer een Q&A van.

2 reacties

 • Gea

  Hallo Wendy.

  Het was een beetje onduidelijk hoeveel vragen je nu zou beantwoorden.
  Want in de titel ging het over 10 vragen.
  En als je de titel uitlegt, heb je het over 15.
  Maar het waren er dus 10.
  Vind het wel erg leuk om te lezen.
  En wat bijzonder en knap dat je op synchroonzwemmen ‍♀️ hebt gezeten. En ook zo lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *