Blogs,  creatief

Yes of Nope?; Diamond painting stickers van Action

In deze Yes of Nope? ga ik diamond painting stickers van de Action voor jullie testen. Ik zag ze bij mijn Action liggen voor €0,99 per pakje. Er zijn 6 varianten van deze stickers, al lagen er bij mijn Action maar 2 soorten.

Het doosje was afgesloten met een sticker, dit vond ik wel fijn want daardoor wist ik dat deze nog niet open was geweest. Toen ik het doosje opende vond ik een gebruiksaanwijzing, 3 velletjes met ieder 1 sticker, een zakje met allemaal zakjes met steentjes erin en een zakje met daarin een schudbakje, een pennetje en plakgum voor in het pennetje. Het pakketje was helemaal compleet.

De gebruiksaanwijzing zag er goed en duidelijk uit, ook in meerdere talen. Wat ik wel miste in de gebruiksaanwijzing was hoe je het schudbakje moet gebruiken. Als je nieuw bent met diamond painten is het even een trucje die je door moet krijgen namelijk.

Over de eerste sticker was ik best enthousiast. Het bovenvelletje ging er heel makkelijk af en de plaklaag is best sterk. De steentjes blijven goed zitten. Het enige minpunt vindt ik dat er een randje om de steentjes heen zit die wel plakt en die je er dus toch af moet knippen of iets anders ermee moet doen, ondanks dat er op de verpakking staat dat je niet hoeft te knippen. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om er glitter op de doen, omdat ik in de kaart waarvoor ik het ging gebruiken ook glitter had verwerkt in de achtergrond.

En toen kwam de teleurstelling.. De tweede en de derde sticker waren bijna niet los te krijgen, doordat de plaklaag die het bovenvelletje op het ondervelletje moet houden op de verkeerde kant zat. Hierdoor heb ik een van de stickers kapot gescheurd en de andere kon ik met veel moeite wel in zijn geheel los krijgen.

Het idee van de stickers is super leuk, helaas werd het dus een flop. Ik hoop dat ik gewoon een fabrieksfout had, maar ik zou zelf voor de zekerheid dit niet aan een kind geven, omdat het cadeautje dus kan eindigen in een grote teleurstelling. Daarom geef ik helaas deze stickerset een Nope (wel een beetje met pijn in mijn hart, want ik vond het idee echt super leuk)

Heb jij andere ervaringen met deze stickerset, laat het dan zeker hieronder weten.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *