Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy en ik ben 29 jaar oud. Samen met mijn 2 katjes en 4 cavia’s woon ik in een klein gezellig dorpje. Ik ben gek op creatief bezig zijn, bakken, schrijven, bloggen, lezen, sporten en natuurlijk mijn lieve diertjes knuffelen. Creatief bezig zijn speelt een grote rol in mijn leven, zowel als hobby, als op mijn dagbesteding en op internet via deze blog en facebook waar ik beheerder ben van een hobbygroep. Ik werk in een eetcafe met een winkeltje en een atelier erbij, dit is een dagbestedingsplek. Ik werk hier 3 dagen in de week in de bediening, de keuken en het atelier.

Sinds 2016 weet ik dat ik Autisme heb en kenmerken van ADD en sinds half 2019 heb ik hier de diagnose SOLK bijgekregen. Mijn blogpagina gaat dan ook gedeeltelijk over mijn leven met autisme en SOLK. Daarnaast blog ik ook over allerlei creatieve dingen en plaats ik regelmatig reviews.